mereka yang hebat

Wednesday, September 28, 2011

kegembiraan


ilham datang mencurah curah.

semua masalah dah settle. sekarang fokus untuk siapkan assignment yang banyak gila tu je. terima kasih kepada my besties kesayangan, ateh.. (i lep you so damn much!) dan housemate kesayangan, miramiramira. dan sibling tersayamku.. sallezad salleh.. (jangan marah nooo.. huhu..) 

thanks for being there when i'm in such a hectic mind. :)

hari ni shopping groceries. banyak barang dapur dah habis. gas masak pun macam sayup je. haritu baru je berbual dengan ilah, intan, dan krew villa angsana yang lain bahawa gas masak tu sebenarnya boleh bertahan sehingga 6 bulan lamanya (?) hmm. i guess not. (korang.. maybe dalam tempoh 2 minggu ni kitorang kena tukar gas masak yang baru weh. haha). cheh cheh.. memang tak boleh disebut sebut tau.. betul betul dah hampir kena tukar..

balik shopping, kemas peti ais macam biasa. beli sayur dan barang kering sampai penuh peti ais (peti ais kecik je pun) tapi puas hati aku. haha. barang yang dah tak boleh pakai semua buang. kegembiraan sekejap. sangat mak mak kan percakapan aku? eh. someday somehow aku dengan housemate akan jadik mak mak jugak kan.. (insyaAllah). so, kena la praktis dari sekarang.


tak sebanyak ni. sikit sikit sudah.

esok plan nak masak lagi. sup ABC ala oriental. kentang, lobak merah, crab stick, dan suh-un. makan dengan nasi putih. kalau nak best lagi tumbuk la sambal belacan. simple sudah. korea kan kami? ergh. gedik sekejap.

rakyat jelata pembaca blog yang dikasihi sekalian, tolong doakan aku dapat inner peace untuk siapkan semua kerja bagai aku ni dengan sabar ek.

sampai nanti.
diharap sabar menunggu sehingga aku kembali tenang dan bebas daripada segala kerja.
sekian terima kasih. :)

5 comments:

  1. selamat buat keje! focus oke.
    hahaha~ mak mak! =P

    ReplyDelete
  2. mak....msk tu passing2 la cni...hahahaha

    ReplyDelete
  3. saya akan doakan segala yang cikgu hajatkan akan termakbul..selalu success

    ReplyDelete
  4. HCA : thanks bestie! memang mak mak! haha~ :)

    hatake kakashi : aku bukan mak kau.. haha. :)

    nabihah : thanx nabihah.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...