mereka yang hebat

Thursday, September 30, 2010

picture of the month



ini kawan saya.
namanya ialah lydiawati binti bakar.

Sunday, September 5, 2010

bintang hatiku



cepatnya kamu besar, aina. acik nina rasa macam semalam kamu baru lahir. sekarang dah pandai ye kamu.. nak tidur pun beralas lengan acik nina. bila acik nina ganti dengan bantal kecik pun kamu dah merengek. aina..aina..

dah besar besar ni pandai pulak kamu dengar lagu yang bukan bukan ye aina adani.. lagu ape omputih tu.. baby baby ooohh? justin bieber? aduyyai.. nobody nobody - wondergirls, it's you - super junior?? apakah ini semua aina? acik nina tak ajar pun aina ikut jadik macam acik nina tau.. dengar lagu korea bagai. acik nina cuma plan kita tengok movie dengan drama korea aje bila aina dah besar sikit nanti. ni mesti keje ayah ngan ibu aina ni kan? kan? haa.. tak baik tipu acik nina tau! acik nina tahu~~ ^-^

aina tau tak umur aina sekarang ni berapa? ha.. kira pakai jari cepat dah berapa bulan. tak cukup? ha.. pegi tambah jari kaki sekali. dah 1 tahun 3 bulan. 1 tahun ade berapa bulan aina? ye.. 12 bulan. tambah dengan 3 bulan jadik 15 bulan. pandai anak acik nina ni. pasni kita kira bintang kat langit pulak ek. pastu pegi jalan jalan naik kereta. tapi aina jangan tidur kat lengan acik nina pulak tau? nanti camne acik nina nak drive. hehe. nakal aina ni. dah besar nanti jadik budak baik tau!

nape la acik nina rase biar aina lambat je besar. tak mau cepat sangat. aina pengubat duka lara acik nina. aina cute macam ni. kalau acik nina membebel banyak banyak pun aina tak mengamuk, tak bising, tak marah. aina diam je dengar acik nina membebel. aina pendengar yang setia. sambil dengar, sambil aina tengok dalam dalam mata acik nina. padahal tak paham ape ape pon. hehehe. kesian aina. tapi takpe. aina tau kan acik nina aina ni baik orangnye? aduh. terpuji diri sendiri lak. sori aina. sengaje. hehehe :)

oke aina. acik nina ade kerja sikit nak buat. nanti kita jumpa lagi. aina jangan main lari lari jauh jauh tau. nanti kalau jatuh siapa susah? bukan acik nina ye. ayah ibu aina jugak yang susah. acik nina jauh ni. tak dapek den nak nolong. hehe. jangan nakal nakal. acik nina rindu aina. i do miss u so much! :)

Saturday, September 4, 2010

haru haru




neon neul jeo haneulgachi hayake
tteun gureumgwado gachi saeparake
neon neul geureoke useojwo amu il eopdeusi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...